-9%
, ,

PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II Limited Edition

Playstation 4
Availability:

Nema na zalihi


Ovaj posebni paket sadrži potpuno prilagođen mat konzolu PS4 Pro s ugrađenim Elliejevim dizajnom tetovaža, ograničenim izdanjem bežičnog kontrolera DualShock 4, fizičku kopiju The Last of Us II dijela, kao i kod za otkup digitalnog sadržaja * poput The Last of Us II dinamična tema, PS4 i još mnogo toga.

2,999.00kn 3,299.00kn

Nema na zalihi

PS4 Pro je high-end verzija PS4 konzole koja je sposobna za isporuku 4K grafike, HDR podršku, glađih i stabilnijih FPS-ova (sličica u sekundi), te 4K video streaming.

Po izlasku, PS4 Pro će učniniti da podržane PS4 igre izgledaju bolje i da rade glađe, dok daje developerima igara set alata za izradu još bogatijih, detaljnijih svijetova. Kako će se ti moćni novi alati koristiti je do pojedinačnih proizvođača igara.

Važno je napomenuti da PS4 Pro nije nova generacija konzola. On neće učiniti vaše trenutne PS4 igre zastarjelima, te neće podijeliti PS4 bazu igrača.

Kada već govorimo o igrama tu neće biti nikakvih PS4 Pro ekskluzivnih igara. Zbog toga što su PS4 Pro i standardna PS4 konzola članovi iste obitelji, oba sustava će biti u potpunosti kompatibilani sa svim prošlim, sadašnjim i budućim PS4 naslovima, uključujući i PlayStation VR. Sve PS4 igre su PS4 Pro igare, i obratno.

Nakon lansiranja PS4 Pro 10. studenoga, gotovo sve nove PS4 igre nadalje će se moći iskoristiti PS4 Pro sposobnosti od prvog dana, ili u nekim slučajevima ubrzo nakon lansiranja putem besplatnog ažuriranja. Neki naslovi koji su prethodno objavljeni će biti ažurirani da iskoriste PS4 Pro značajke, uključujući Uncharted 4: A Thief’s End, The Last of Us Remastered, Infamous Second Son, Shadow of Mordor, Deus Ex: Mankind Divided i drugi.

PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II Limited Edition pakiranje sadrži:

  • PlayStation 4 Pro “The Last of Us Part II Limited Edition” konzola sa 1TB HDD
  • DualShock 4 “The Last of Us Part II Limited Edition” bežični kontroler
  • Mono headset za glasovni chat
  • HDMI 2.0 kabel
  • Kabel za napajanje
  • Micro-USB kabel za napajanje kontrolera

Kakva je razlika između standardnog PS4 i PS4 Pro?

PS4 Pro je znatno snažniji od standardnog PS4 modela. Napredni grafički procesor sadrži mnoge značajke iz AMD-ove najnovije “Polaris” arhitekture, kao i neke potpuno prilagođene hardverske inovacije, te je znatno moćniji od GPU-a u standardnoj PS4 konzoli.

Sve u svemu, ovo povećanje procesorske snage omogućava programerima da guraju dalje vizualne značajke za PS4 Pro vlasnike, uključujući i glatke ili više stabilnije FPS-ove, podršku za 4K renderiranje, napredne grafičke mogućnosti i još mnogo toga.

HRD – što je to i podržava li to PS4 Pro?

High Dynamic Range ili HDR, je standard prikaza uz usponu koji omogućuje masovno povećanje dubine boje i veći kontrast u odnosu na Standard Dynamic Range – starije specifikacije koje trenutno nude tradicionalni HDTV. Općenito, HDR-omogućen sadržaj reproduciran na HDR-kompatibilnom TV proizvodi osjetno puniju, bogatiju sliku, to je bliže onome što ljudsko oko prirodno vidi. To znači mnogo dublje razine crne boje koje zadržavaju finije detaljnije; svjetlije, više blistavije tonove; i mnogo širi spektar boja nego što je to moguće na starijoj HDTV tehnologiji.

PS4 Pro je u potpunosti kompatibilan s HDR10 specifikacijama prilikom izlaska. HDR10 je široko podržan HDR format prihvaćen od velikih tvrtki.

Koje prednosti PS4 Pro pruža kada se igra na HDTV?

PS4 Pro nudi prednosti, čak i ako igrate na HDTV koji nije 4K. Ovisno o tome kako je developer odlučio iskoristiti povećanu snagu obrade, igre s PS4 Pro podrškom su u mogućnosti renderirati više ili dosljednije FPS-ove, povećane detalje modela likova i okoliša, poboljšanu vizualnu kvalitetu i druga srodna vizualna poboljšanja. Dodatno, PS4 igre koje se ne renderiraju u nativnih 1080p (maksimalna kvaliteta za HD televizore) na standardnom PS4 mogu biti povišena za renderiranje pri punih nativnih 1080p na HDTV.

Zahtjeva li PS4 Pro 4K TV?

Ne, PS4 Pro može prikazati mnogo veće rezolucije od standardne PS4 konzole kada koristite 4K TV. Ali, ako imate HDTV (720p, 1080i, 1080p), PS4 Pro i dalje može poboljšati vaše iskustvo igranja.

Hoće li PS4 Pro vlasnici imati prednost u performansama u online igrama kada se natječu protiv igrača na standardnom PS4?

Generalno ne, testiranja i balansirana su do svakog developera igre, iako PS4 Pro moćniji hardver može isporučiti glađe ili više stabilnije FPS-ove u podržanim naslovima, developeri imaju mnoge alate i procese koje mogu koristiti kako bi se spriječile neravnoteže.

4K sadržaji

4K streaming aplikacije za Netflix i YouTube su u razvoju i stižu na PS Pro. Iako je 4K streaming još uvijek u svojim ranim danima, ostale usluge će vjerojatno ponuditi 4K video sadržaj u budućnosti. Kada je riječ o fizičkim Ultra 4K Blu-ray diskovima, nažalost oni neće biti podržani na PS4 Pro konzoli. No, Blu-ray Disc Player aplikacija će podržavati visoko kvalitetni upscaling DVD i Blu-ray Disc sadržaja.

Hoće li PS4 Pro podržavati PlayStation VR?

PS4 Pro će u potpunosti podržavati PlayStation VR baš kao i standardni PS4. Važno je napomenuti da Playstationa VR integrirani zaslon maksimalno doseže 1920 x 1080; te ne podržava 4K izlaz. Također, PS VR headset ne podržava HDR značajke.

S tim rečeno, PS4 Pro procesorska snaga će dati VR developerima sposobnosti kako bi se poboljšala njihova iskustva s višom kvalitetom grafike, glađim ili više stabilnijim FPS-ovima te vizualnim poboljšanjima u podržanim igrama. Developeri mogu odabrati dodavanje PS4 Pro značajki za PS VR igre nakon izlaska putem besplatnog ažuriranja.

Poboljšani DualShock 4 kontroler

Najnovija verzija DualShock 4 kontrolera će biti uključena u PS4 Pro pakiranju, kao i uz novu standardnu PS4 Slim konzolu. Novi DualShock 4 omogućuje da se svjetlo svjetlo svjetlosnog djela (light bar) emitira na touch padu, što čini novu svjetlosnu liniju koja svijetli u istoj boji kao i light bar. On također podržava USB komunikaciju pored Bluetooth komunikacije. Postojeći DualShock 4 kontroleru, još od samog izlaska PS4 konzole su u potpunosti podržani na PS4 Pro; ažurirani DualShock 4 kontroler će, pak, biti u potpunosti podržan od strane svakog PS4 modela.

Izvan boljih performansi igara, 4K TV značajki i podrške za 4K video streaming, ima li PS4 Pro druge pogodnosti?

PS4 Pro standardno dolazi s 1TB HDD, bržim Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac) i trećim USB 3.1 Gen.1 priključkom na stražnjoj strani uređaja. Od PS4 Pro moćnijeg hardvera također će koristi imati i PlayStation VR igre, streaming značajke kao što su Share Play i Remote Play će također biti poboljšane, te će omogućiti veću izlaznu rezoluciju za medije snimljene pomoću gumba Share.

U većini drugih načina, PS4 Pro će biti vrlo sličan standardnom PS4. To uključuje korisničko sučelje i funkcionalnost.

Hoće li biti kakvih promjena u Remote Play ili Share Play sa PS4 Pro?

PS4 Pro povećana snaga obrade može ponuditi značajne streaming prednosti, ako je vaša internet brzina dovoljno brza. Remote Play korisnici na PC, Mac ili Xperia će biti u mogućnosti da streamaju gameplay s PS4 Pro sustava do 1080p. Share Play korisnici na standardnom PS4 ili PS4 Pro će također biti u mogućnosti da streamaju gameplay s PS4 Pro sustava do 1080p.

S oboje, Remote Play i Share Play, PS4 Pro prilagodljiva streaming tehnologija će pokušati optimizirati streaming kvalitetu kako bi maksimalno iskoristila dostupnu internet brzinu. Za najbolji doživljaj preporuča se 15Mbps ili veću brzina, te da se koristi žičanu mrežna veza (ne Wi-Fi) kad god je to moguće.

Hoće li Share gumb uhvatiti veći kvalitetu sadržaja s PS4 Pro igara?

Kad igrate igru sa PS4 Pro značajkama, pomoću DualShock 4 Share gumba ćete moći generirati gameplay snimke i screenshotovi u većoj rezoluciji u odnosu na standardni PS4. Specifičnosti će se razlikovati od igre do igre, ali neke igre će podržavati puno 1080p video snimanje, te screenshots do 3840 x 2160 (4K) piksela.

Hoću li moći emitirati svoj gameplay na višim postavkama?

Prilikom izlaska, biti ćete u mogućnosti emitirati vaš gameplay na YouTube do 1080p i 60 sličica u sekundi.

Vanjska poveznica: Kompletan službeni F.A.Q.

SKU: 3201051138 Kategorije: , ,

Tehnički podaci

Naziv proizvoda PlayStation®4 Pro
Kôd proizvoda Serija CUH-7000
Glavni procesor Prilagođeni procesor s jednim čipom

CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 jezgri

GPU: 4.20 TFLOPS, grafički procesor temeljen na tehnologiji AMD Radeon™

Memorija GDDR5 8 GB
Kapacitet pohrane* 1 TB
Vanjske dimenzije Pribl. 295×55×327 mm (širina × visina × duljina)
(bez najvećih izbočenja)
Masa Pribl. 3,3 kg
BD/DVD pogon
(samo za čitanje)
BD × 6 CAV
DVD × 8 CAV
Ulaz/izlaz Superbrza USB (USB 3.1, gen. 1) priključnica × 3
AUX priključnica × 1
Mreža Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1

IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth® 4.0 (LE)

Napajanje AC 100-240 V, 50/60 Hz
Potrošnja el. energije Maks. 310 W
Radna temperatura 5 ºC – 35 ºC
AV izlaz HDMI™ izlazna priključnica (podržava 4K/HDR)
DIGITAL OUT (OPTICAL) priključnica

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PlayStation 4 Pro 1TB The Last of Us Part II Limited Edition”

There are no reviews yet.