-17%

ARK SURVIVAL EVOLVED

Playstation 4

Glavne značajke:

  • Ulovite i pripitomite dinosaure – Otkrijte preko 100 različitih dinosaura i prapovijesnih stvorenja na otoku, pronađite načine kako ih ukrotiti u korisne dodatke za vaše pleme
  • Preživite prije svega – Glad, žeđ, osnovna sigurnost i zaštita od lošeg vremena, sve je to dio igre. Trčite predaleko i ne samo da ćete biti iscrpljeni, nego ćete također biti brže gladni i žedni. Vremenski efekti temelje se na stvarnim klimatskim uvjetima, pa ćete se morati sakriti od kiše i snijega, te najbolje iskoristiti sunčane dane.
  • Sakupljajte, lovite i gradite – Posjecite stabla i pretvoriti ih u osnovni dom, koji možete brzo proširiti u jurski posjed. Lovite za meso, tragajte za biljkama (ili pokrenite vlastiti vrt!)
  • Skupljajte resurse i prilagodite sve – Opsežan sustav kreiranja vas poziva da pomiješate i uskladite materijale prikupljene s otoka, dok također mijenjate boje, teksture, oblike i stil svega, od zidova vašeg doma, pa da oklopa vašeg lika, oružja i više.
  • Istražite otok – Riješite zagonetku ARK-a dok istražujete ovaj masivni otok, otkrivajući Explorera bilježnice (punih tragova). Preživite svoj put do finalnog boss-a i shvatite zašto ste se našli u ovom iskustvu Jurskog doba.

249.00kn 299.00kn

Ark Survival Evolved PS4 igra

Pripremite se za najbolju avanturu s temom dinosaura! Na tajanstvenom pretpovijesnom otoku, morate istražiti njegove ogromne biome kako počinjete loviti, sakupljati, kreirati oruđa, uzgajati usjeve i graditi skloništa za preživljavanje. Upotrijebite lukavost i vještinu za ubijanje, pripitomljavanje, uzgajanje, pa čak i jahanje dinosaura i drugih primitivnih životinja koje žive na “ARK-u”. Unaprijedite svoju tehnologiju od primitivnih kamenih alata do laserskih topova postavljenih na T-Rex-a dok se udružujete sa stotinama igrača online ili uživate ​​u solo Jurassic iskustvu.

Kategorija:
brendovi

Playstation 4

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ARK SURVIVAL EVOLVED”

There are no reviews yet.