, ,

WII KONTROLER MOTION PLUS

Nintendo

199.00kn

Kako bi igre postale dostupne ljudima svih dobnih skupina i svih sposobnosti. Nintendo je želio stvoriti kontroler (WII CONTROLLER) koji bi bio jednako primamljiv koliko i sofisticiran – rezultat je Wii Remote. Nintendo je spojio globalno poznavanje daljinskog upravljača sa sofisticiranošću tehnologije kretanja senzora kako bi smislio uređaj za unos koji razlikuje Wii od bilo koje druge konzole koja je došla prije njega.

Revolucionarna kontrola WII CONTROLLER

Uključujući dimenzije malog tradicionalnog daljinskog upravljača, bežični Wii Remote je višenamjenski uređaj koji je ograničen samo maštom dizajnera igara. Čarolija dizajna Wii Remote leži u njima; acellerometri unutar tijela regulatora mjere kretanje u svim smjerovima i svim brzinama. U teniskoj igri on vam služi kao reket dok vijugate ruku dugo prednjim dijelom ili brz i čvrst backhand. U igri za vožnju 4×4 služi kao upravljač i omogućuje vam skretanje da izbjegnete prepreke ili pojačane pokrete. U pucačima prve osobe Wii Remote djeluje kao vatreno oružje koje možete usmjeriti izravno na neprijatelja na ekranu. Popis potencijalnih namjena je ogroman, a lagana težina Wii daljinca omogućuje igračima da igraju satima, a da se ne umoruju.

Ugodno koliko i funkcionalno

Wii Remote jednako je udoban u desnim i lijevim rukama i u njemu se nalazi pravi broj tipki za igranje – ne toliko da bi se novi igrači zbunili, ali dovoljno da se Wii igre ne bi osjećale ograničeno. Na prednjoj strani daljinskog upravljača nalaze se jastučić D (ili “plus”), veliki gumb “A” koji se koristi za velike radnje na zaslonu i dva mala gumba s opcijama. Između gumba za igru ​​nalaze se tipke plus i minus (koje često djeluju kao “naprijed” i “natrag”), kao i gumb “Početna” za uključivanje Wii početnog zaslona za promjenu postavki ili provjeru udaljenih razina baterije. Na stražnjoj strani kontrolera nalazi se gumb “B” u obliku okidača, savršen za tempiranje izdanja rolne za kuglanje u Wii Sportsu.

Srećom, trajanje baterije je izvrsno s dvije uključene AA baterije, baš kao i kod prethodne generacije bežičnih kontrolera Nintendo.

Immersive inteligencije WII CONTROLLER

Duž Wii daljinca, četiri plave LED lampice označavaju na koji je položaj trenutno postavljen daljinski upravljač. Upravljač se automatski povezuje na Wii konzolu putem Bluetooth bežične tehnologije. Ispod LED dioda proširenje omogućuje vam povezivanje velikog broja uređaja, uključujući Nunchuck i Classic kontrolere za igranje virtualne konzole (igre virtualne konzole i pribor za kontrolere, koji se prodaju zasebno). Ostale značajke Wii Remote uključuju podesivu povratnu povratnu snagu i pojačani ručni zglob za osiguravanje sigurne uporabe. Zvučnik na daljinskom upravljaču daje igračima povratne informacije o snazi ​​ljuljanja ili točnosti njihovih poteza – poput realističnih teniskih zvukova dok se “reket” povezuje s loptom u Wii sportu. Sve u svemu, fizički dizajn daljinca je izuzetno čvrst i vrlo kvalitetan, osiguravajući bezbroj sati zabave Wii igara!

brendovi

Nintendo

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WII KONTROLER MOTION PLUS”

There are no reviews yet.